Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anna57 pisze:lidiya pisze:no teoretycznie mozna czekac ... ale nikt sie nia nie interesuje... Przetrzymam ja kilkanascie tygodni, a potem wyrzuce ? To chyba jeszcze gorsze ... nie wiem .... to takie trudne.
Myslalam ze z nia pojdzie latwiej bo jest taka oryginalna , sliczna no i kochana...
Lidka, mam dom dla małej, ale będzie w ciągu dnia do 18 godz sama w domku, bo tam wszyscy pracują. Ale będzie miała wspaniały dom i ja będę mogła sprawdzić, jak się czuje, bo to moja najstarsza córka![]()
Strasznie jej się podobała moja Ami i wezmie mała![]()
Tylko z transportem kłopot, bo nie mam samochodu, ale moze z pomocą forum coś się załatwi![]()
Mysza pisze:anna57 pisze:lidiya pisze:no teoretycznie mozna czekac ... ale nikt sie nia nie interesuje... Przetrzymam ja kilkanascie tygodni, a potem wyrzuce ? To chyba jeszcze gorsze ... nie wiem .... to takie trudne.
Myslalam ze z nia pojdzie latwiej bo jest taka oryginalna , sliczna no i kochana...
Lidka, mam dom dla małej, ale będzie w ciągu dnia do 18 godz sama w domku, bo tam wszyscy pracują. Ale będzie miała wspaniały dom i ja będę mogła sprawdzić, jak się czuje, bo to moja najstarsza córka![]()
Strasznie jej się podobała moja Ami i wezmie mała![]()
Tylko z transportem kłopot, bo nie mam samochodu, ale moze z pomocą forum coś się załatwi![]()
super wieści
I tak oto Ami "załatwiła" Marcheweczce dom![]()
lidiya pisze:Tz mwoil ze wlasnie nwoi rodzice sie zameldowali- sa zadowoleni z kici
CIESZE SIE BARDZO!!!!!![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 50 gości