Moderator: Moderatorzy
magdajedral pisze:Z tego co wiem ten człowiek ma żółte papiery. Chodzi po ulicy w samych majtkach, grozi ludziom nożem..... moim zdaniem on teraz katuje zwierzęta, a sądzę, że niedługo zacznie być niebezpieczny wobec ludzi.
magdajedral pisze:Przyznam szczerze, że się boję, tym bardziej muszę zdjęcia z fleszem robić, a to o tej porze nie pozostanie niezauważone.
magdajedral pisze:Pani z TOZU z którą dzisiaj rozmawiałam kazała mi przysłać zdjęcia. Chciałam iść zrobić, ale on się tam kręci cały czas. Przyznam szczerze, że się boję, tym bardziej muszę zdjęcia z fleszem robić, a to o tej porze nie pozostanie niezauważone. Moim zdanie to właśnie TOZ powinienprzyjechac i pstrykać w asyście policji, a nie człowiek który zgłasza. Zdjęcia mam tylko kur, bo to bazpośrednio z moja działką graniczy.
enigma pisze:a nie lepiej to od razu na policje zglosic?
magdajedral pisze:Ale ja to bym chciałam zrobić zdjęcia tym martwym królikom, bo to o to najbardziej chodzi tej babce.
magdajedral pisze:Martwe kurczaki zostały zabrane w tamtym tygodniu. Ponoć facet zajmujący się zbieraniem padliny wywiózł cały worek......
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości